För att boka Bed and Breakfast vänligen använd denna länkenBed and Breakfast site

Välkommen till Alingsgård

Vid bokning gällande debitering och avbokning
Du kommer att få ett mail om din preliminära bokning att den är bekräftad, men den behöver betalas med 20% av värdet inom 24 timmar, hur du betalar står i din bekräftelse från oss. Annars tas din bokning bort om din betalning inte kommit oss tillhanda inom 48 timmar.
Skulle du avboka så är din bokningsdebitering (20%) återbetalbar om den sker 14 dagar från ankomstdagen.

Incheckning till rummen är från kl 12:00 och är flexibel

Utcheckning privatfest senast kl 12:00. Företag 16.00

Att bo på Alingsgårds Gårdshotell innebär att er säng är nybäddad och klar när ni kommer och det finns handdukar inlagda. Vi städar ert rum efter er avresa. Ni städar undan själva det gemensamma duscharna efter varje gång ni använt det. När man abonnerar privat fest så ska lokal lämnas i det skicka man klev in i den, städutrustning finns i lokalen.

Om ni bokat frukost frågar vi er vid ankomst vilken tid ni önskar äta frukost och försöker sedan tillgodose detta men bruklig tid är kl 8-10.
Eget kök gäller vid privatfest och företagsbokning, Man kan be om extraservice för exempelvis Företagsevenemang som vi hjälper till med, detta anges i bokningen

Avbokning av rumsbokningar kan göras fram till 14 dagar innan ankomst för att återfå sin bokningsdebitering om 20%.

För gruppbokningar eller företagsbokningar tillämpar vi alltid förskottsbetalning och avbokning måste ske minst 30 dagar före ankomst. Vid avbokning senare debiteras hela bokningen.

Övrigt viktigt – Vi vill erbjuda alla våra besökare en lugn och avkopplande vistelse. Även våra grannar som bor nära Alingsgård permanent har vi stor respekt för och de ska fortsätta trivas här tillsammans med våra gäster. Det är därför inte tillåtet att spela hög musik eller på något annat sätt störa. Klockan 23:00 ska alla som vill kunna somna ostört.

Om något råkar gå sönder eller om något slitage utöver det normala har förekommit, ersätter alltid gästen detta med det faktiska beloppet.

Alla våra rum är tillgängligt för dig som är rörelsehindrad. Rummet måste bokas direkt till oss. Husdjur tillåts inte. Rökning är förbjuden inomhus särskilt område finns utomhus för er som röker. .

Service – Alla faciliteter ingår som, gym access, padelbana, SPA, Bastu, Massagestol, Biljard.

Vägbeskrivning – Alingsgård ligger ca 900m mellan Kåseberga och Peppinge på adressen Peppingevägen 123, 271 78 Löderup.

Parkera på parkeringen som ligger efter gårdshotellet. Ni hittar oss i receptionen/butiken som ligger inne i den stora längan. Använd din telefon och ring 0766444040 så kommer vi till er.

Alla mycket hjärtligt välkomna! Hälsningar Niklas, Charlotte, Dante och Trisse.